Oferim solutii video pentru casa cu management facil si usor de administrat.

sistem video pentru casa

Ubiquiti UniFi Protect – Securitate video simplu scalabila

Sistemele Ubiquiti UniFi Protect si de supraveghere a camerelor video sunt dinamice pentru aplicatii variate, cum ar fi spatii mai mici fixe si zone mai mari, in care abilitatea camerei este primordiala.

Camerele din aceasta gama sunt usor de operat si de gestionat cu software-ul video UniFi Protect si au o rezolutie video clara, precum si beneficiul supravegherii de zi si de noapte cu LED-urile lor in infrarosu si filtrul automat IR.

UniFi Protect este o platforma hardware si software extrem de scalabila, putand fiind administrata chiar si de pe telefonul mobil, bogata in functii, end-to-end. Extintinderea retelei video de supraveghere se poate multiplica foarte ușor, deoarece NVR-ul este compatibil de pana la 20 de camere integrate.

Prezentare generală
Conceput pentru monitorizarea convenabila si gestionarea completa a sistemului, UniFi Protect Controller va permite sa monitorizati camerele UniFi folosind o interfata grafica cu utilizatorul. Fiind una dintre aplicatiile incorporate pe Cloud Key Gen2 Plus, nu exista software separat, licentiere, gazduire sau taxe de asistenta.
Caracteristici
Interfata de utilizator dotata cu caracteristici accesibila de la un browser web, UniFi Protect a fost proiectat pentru a fi usor de utilizat, dar cu functii avansate. Interfata UniFi Protect este incredibil de intuitiva, cum ar fi raportarea statistica, mai multe optiuni de vizualizare live, setari versatile ale camerei, analize avansate și inregistrari de evenimente personalizabile.
Solutie rentabila, spulberand gandirea conventionala din industrie, UniFi Protect ofera un software puternic de supraveghere IP fara costuri initiale uriase sau taxe lunare de abonament.
Aplicatia de pe telefonul mobil / laptop, ofera acces gratuit la cloud de la distanta la sistemul dvs. UniFi Protect. De asemenea, va permite sa accesati în siguranță inregistrari video stocate in mod privat pe Cloud Key Gen2 Plus si nu pe un server terț sau pe un cloud internet.
Evenimente
Inregistrarile video sunt stocate privat pe Cloud Key Gen2 Plus.
Interval de timp
Noua funcție Time Lapse va permite sa derulati rapid si eficient evenimentele si inregistrarile video.
Vizualizare live
Vizualizati pana la 20 de fluxuri de camere live intr-o singura fereastra. Cu optiunile de sablon de baza si avansate disponibile, puteti alege vizualizarea live potrivit pentru dvs.

sisteme video pentru casa Timisoara