Oferta creare site in timpul disponibil ramas. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati!
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec
Servicii si solutii in Creare site.

Suntem o echipa cu experienta in web design ce oferim solutii in creare, promovare, optimizare SEO, aplicatii, E-Commerce – magazin on-line. Avem un portofoliu bogat in creare de solutii particularizate si rezultatele vorbesc de la sine. Un site web trebuie sa fie imaginea de prezentare a celui ce reprezinta prin web personalizat.
Site-ul ca notiune are doua sectiuni: front end (partea ce o vede utilizatorul ca aplicatie) si back end (tot ce nu este vizibil si face site-ul sa fie functional). Un rol foarte important intr-un site il face: grafica (web design), partea de back end, optimizarea SEO (pentru a fi cat mai vizibil in motoarele de cautare). Toate acestea sunt elemente importante care duc la succesul unui proiect. De aceea este foarte important ca activitatea oricarei firme sa fie prezenta pe internet deoarece pe zi ce trece utilizatorii sunt din ce in ce mai multi. In majoritatea cazurilor cand avem nevoie de servicii cautam pe internet. Daca ne intereseaza un serviciu sau un produs, avem la dispozitie un “univers” pe internet in care sa cautam ceea ce ne intereseaza si anume: motoarele de cautare gen google.

Un site web trebuie sa arate intr-un mod clar ceea ce ofera compania, produsele si serviciile sa fie structurate pentru a fi usor de navigat in site. In alcatuirea unui website, elementele de structura in implementarea informatiei duc si la organizarea pentru optimizare SEO site pentru motoarele de cautare.
Orice informatie care apare in site si nu este utila, duce la dezinteresul vizitatorului. Cu cat site-ul este bine organizat in informatie cu atat este mai usor de navigat. Elementele de continut si grafica duc la identitatea grafica a site-ului spre cheia succesului in informarea vizitatorului.

Pentru toate acestea noi venim in ajutorul celor care doresc solutii exacte si profesionale in vederea dezvoltarii site-urilor cu design de calitate si a aplicatiilor web.